Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

muuten vain jorinaa,Tämän takia jaksetaan

Maha kasvaa

06.09.2011, jasmine

tiistai rv 27+2

Ei mitään uutta taivaan alla. Meillä on edelleen seesteistä perhe-elämää. Lapset ovat jotenkin tasapainoisempia nykyään, paitsi eilen pojilla oli joku ihmeellinen urputuspäivä. Väsy tais olla, tai sitten on joku nuha tulossa niskaan. Hyvin molemmille tuli ainakin uni illalla ja Nassukka ei silti meinannut jaksaa herätä aamulla eskariin.

Eilen oli neuvolakeikka. Ei mitään kummempia, hb ei ollut noussut 111 kuin 112, mutta eipä se maata kaada. Täytyy vetää sitä inhaa rautalitkua vielä jatkossakin joka ilta naamaan. Kohdun kooksi mitattiin 30cm ja havahduin vasta äsken siihen, että TÄ? sehän on oikeasti aika paljon! Täytyy kotona kaivaa vanhat äitiyskortit esille ja tarkistaa että mennäänkö me ihan omilla käyrillä tän iltatähden kanssa.

KELA pakkausta ja päätöstä kans odottelen. Musta tuntuu että lomakkeen viemisestä on jo pian pari vuiikkoa jos ei kolmekin… (Kun en muista tarkasti mikä päivä se oli). Tuntuis että saisi jo tulla, olisi kiva päästä hypistelemään vauvan vaatteita!

aah! jos jotain ongelmaa tarvii kaivaa, niin Siippa on alkanut ”vitsailemaan” taas haluistaan, eli siitä että se haluaa paljon mua enemmän. Toivottavasti pysyy rauha maassa, sillä meillä on tää järjestely pelannu niin mukavasti.

(Kuva Kelan sivuilta)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *