Formula 1 VPN-Suomi

muuten vain jorinaa,parisuhdepaskaa

Hah, viikonloppu painaa

17.02.2011, jasmine

Voi että, niin se Pässinpää tuli koulusta kotio eilen ja raahasi painavaa reppua selässä. Oli käynyt kirjastossa lainaamassa kirjoja kun koulussa oli tietokirjan rakennusprojekti ja oli aikonut tehdä oman osuutensa pingviineistä.

Voi sitä! Niin tosissaan tutki ja kertoi lukemaansa muillekin. Miten sitä sellaiselle on pahalla päällä?

(Kiero kettu, taisi olla suunniteltua… )

No, asiasta puhuttiin kuitenkin, ja mukisematta Siipan kanssa tekikin sitten kaikki rästit pois.

(Viisas kettu, tiesi että asia painuu unohduksiin kun käyttäytyy hetken kunnolla…)

Mutta Siippa aloitti taas eilen viikonloppua-kohti-mökötyksen. Ette ikinä arvaa miksi!

Se tuli käymään (siis eilen) lounastauolla täällä mun työpaikalla syömässä salaattia, ja siinä syödessämme soi minulla puhelin. Sisko soitti että oli ostanut uudet meikit liikkeeseensä. Asia oli kohtuu tärkeä koska olin luvannut käydä huomenna tekemässä yhden vanhojenpäivämeikin keikkaluontoisesti siellä.

Asiahan oli vain niin että puhelu olisi kuulemma pitänyt lopettaa ja keskittyä 100% Siippaan. Perskules.

Illalla alkoi vähän niitä mulkaisuja taas tulemaan kun kuskasin Pässinpäätä partioon eikä ehitty kyöhnätä sohvalla niinkuin alkuviikolla. Huomenna on mulla partio ja perjantaina shindo… Eli loppuviikkokin menee kuulemma taas ihan persiilleen eikä ehitä kuin äkkiä nähdä.

Juupa juu, sanoinkin sille että kuuntelisit ihtiäs. Se on arkea se. Ja silti jokaisena iltana on kaikki puoli kaheksalta kotona. Enemmän se vie tuo sen mökötys aikaa meidän parisuhteelta kun harrastukset ikinä.

Taidan haistattaa hevon jouhiosastot sille jos kehtaa ottaa asian vielä tänään esille. Tai näyttää edes vähän pitkää turpaa kun lähetään Tyllerön kanssa partioimaan.

Sais kyllä hankkia elämän. :anger:


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *