Lainaa.com

Luokittelematon

Hyvää Pääsiäistä!

21.04.2011, jasmine

Me lähdetään Pässinpään kanssa elämysmatkalle huomenna!

Junalipu ostettu, matkustetaan lähimpään isoon cityyn ja katsotaan pääsiäispupu-elokuva, syödään ja reissataan pendolinolla takaisin. Ou jee!

Lupasin reissun jo vuosi (ainakin) sitten kun tehtiin Tyllerön kanssa sama juttu (Potteria katsomassa). Kallis reissu, mutta silloin meni rahat talteen kun pääsi katsomaan Tylypahkan kasvatteja.

Nyt… No, se on Pässinpäälle tärkeää, joten äidin täytyy vain kaivaa kuvettaan…

Lauantaina meillä poltetaan pääsiäiskokko. Aion kaivaa ennätysmäärän kaikkea nurkissa notkuvaa siihen. Tulee sukulaisia katsomaan. Lauantaina myöskin lapset kiertävät virpomassa. Täällä virpomispäivä on nimenomaan tuo lauantai.

Jumankeikka että ketuttaa kun ”muualta muuttaneet” välillä erehtyvät kiertämään palmusunnuntaina. No, eivät kierrä toista kertaa, sen verran laihoille palkoille ovat varmasti jääneet. Ihmeellistä on myöskin paikallislehtien toiminta – monena vuonna olen jo ihmetellyt kun täytyy ”vääränä viikonloppuna” hehkuttaa trullihommia, eiköhän se olisi paikallislehden asia tehdä asioita paikallisesti ja ennnemminkin rohkaista siihen omaan perinteeseen?

Sitten vielä yksi asia: Varasin tänään neuvola-ajan. Neuvolan vastaanottotäti on vanha tuttu ja se hyppi tasajalkaa ja hihitteli iloisena kun kuuli asiani. Olihan se kiva kun sai yllättää jonkun iloisesti. Saa nyt nähdä kuinka moni asian tietää vaikkapa ensi viikolla 😉

Siippa halusi lähteä heti eka neuvolaan mukaan. Mä olin ajatellut vähän neuvolatädille avautua näistä perhepaineista, mutta taitaa jäädä avautumatta. Olkoot.

Jos pitäis edes sen positiivisena paikkana:)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *