Lainaa.com

muuten vain jorinaa

Jumankauta tätä vanhemmuuden auvoa!

16.02.2011, jasmine

… Ja sama homma jatkuu… :burn:

Pässinpään perkele ei viitsi tehdä läksyjä. Laiska mikä laiska. Puolesta en niitä ala tekemään, mutta pelkkä potkiminenkaan ei auta.

Sillä on ollu ympin läksyt neljä sivua myöhässä kun ei ole ollut kirjat koulussa mukana, tai sitten ne on koulussa kun pitäisi tehdä läksyjä (miten sekin nyt sitten on mahdollista?)

Siippa kirjoitti reppuvihkoon anomuksen yhdestä lisäpäivästä, kun oli taas lukukirja koulussa (eihän niitä varpusia erota jos ei ole lunttia vieressä:)) No, ope oli luvannut ja eilen sanoin Pässinpäälle oikeasti varmaan viisi kertaa että otat kirjan käteen ja teet ne läksyt pois. Otti kirjan käteen (niin kaukaksi varmaan kuin katsoin) muttei ollu tehny mitään.

Joo-o, tiedän että tarkistaa olis pitänyt, mutta pojat olivat järjestäneet muuta puuhaa mulle sillä aikaa kun olin saunassa, ja mun hermot ei enää kertakaikkiaan kestäneet ottaa läksyjä asialistalle. Sanoin kyllä Siipalle että se saa tarkistaa ne…

Niinpä ope soittaa mulle tänään että Pässinpään kirjat on kotona! Jumankauta se torvi jätti ne tietenkin kotiin, kun ei ollu tehny niitä tehtäviä – katos, sillähän se on ratkaistu! Perkele.

Ope oli sanonu Pässinpäälle että lähdet nyt polkemaan kotiin ja hakemaan ne kirjat (Hyvä, ope!)

Pässinpää oli sanonu että sillä ei ole pyörää. ( ei olekaan, autokyyditys, pakkasta 27 astetta)

Ope oli sanonu että lainaat serkun pyörää ja Pässinpää oli sanonu ettei aio lähteä. Ja sitten ope soittamaan mulle.

Mitä mä teen sen jäärän kanssa? (Siis Pässinpään, en open :)) Sitä on ihan turha uhkailla, se ei anna periksi. Olen kerran pari vuotta sitten tyhjentäny koko sen huoneen jätesäkkiin kun ei alkanut siivota. Totesi vain että vie vain, onpahan sitten siivottu!

Saakeli. Kun se oli neljä, väännettiin sen kanssa kättä yhden leivän syönnistä (pitkä tarina, kerron joskus), niin jätkä istui pöydässä kolme tuntia vaikka uhkailin millä kasvatuslaitoksilla – ei syönnyt leipää. Kun Siippa tuli töistä kotiin, niin ehdotti vekaralle että lähtee hänen mukaansa raksalle ja pakataan leipä mukaan ja syö sen siellä (tiedän, ihana mies. Pelasti äidin uskottavuuden.)

Niinpä se jästipää oli ensitöikseen raksalle päästessä vetäny sen leivän huiviin – kun ei tarvinnu äidin edessä nöyrtyä!

Niin että ei ole oikein mielessä kuin tietokonekielto – ja sekään ei sitä hetkauta paskaakaan. Aaaarghh!!!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *