Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

muuten vain jorinaa,Tämän takia jaksetaan

Koko perhe menee

17.08.2011, jasmine

Keskiviikko

Mietin että olenko minä keräämässä täällä netissä pahaa tuulta ja ikävää ilmapiiriä itseeni? Meillä menee nyt hyvin kotona ja täällä minä vain surffailen ja kaivan tietoa parisuhdekriiseistä, juomisesta ja ties mistä muusta. Kerpele, taidankin kotiin päästyä ehdottaa Siipalle niskahierontaa;)

Otsikkoon viitaten muistui mieleen eilen taas tämä perhe-elämän ihanuus… Tylleröltä tuli kuusi päällystettävää kirjaa, Pässinpäältä toiset mokomat ja Nassukkakin kertoi että eskarista saa näääääin paljon kirjoja paketoitavaksi kotiin.

Sitten lähdettiin ostamaan nimilappuja kaupasta, koska Siippa muisti ostaa kontaktimuovin jo pari viikkoa sitten, mutta kukaan ei ollut muistanut nimilappuja. Ja TOTTAKAI sellaiset pitää olla! (kuulemma…)

Tämä normi ruoanlaiton lisäksi (Siippa teki sen meille) ja sitten iski ihan hillitön närästys! Ei jumankauta, se oli hirveää. On mua närästellyt aikaisemmissakin raskauksissa mutta se oli pientä kuplintaa tuohon verrattuna. Polttava, korventava kiputila iski laineissa päälle niin että kiroilin kuin merimies ja puhaltelin kuin synnyttävä äiti siinä paketointipuuhan lomassa.

Otin Gavisgonea suurimman sallitun määrän ja juuri ennen saunaan menoa olo alkoi helpottamaan. Mutta huh! Sitä en halua kokea enää ikinä. Kirjoja sen sijaan pääsen paketoimaan varmaan jo tänään lisää. 🙂

Viime yön unet olivat myös kohtalaisen hyvät. Muutaman kerran heräsin kun Nassikka kapusi väliin nukkumaan ja alkoi kirskutella hampaitaan, mutta lonkkakipujen puolesta oli helpompi yö. Ei kivuton, mutta nukuttava.

Seuraavaan kertaan… 24+3 (raskausviikot)

Ai niin, otsikko. Meiltä kulkee nyt koko perhe ympäri kaupunkia. Minä ja Siippa töissä, Tyllerö, pässinpää ja Nassukka koulussa ja lisäksi Nassukka viettää vielä iltapäivän päiväkodissaan… 10 viikkoa ja saan jäädä kotiin heiluttelemaan tahtipuikkoa!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *