Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Luokittelematon

Maanantai ja uusi auto

02.05.2011, jasmine

Jep. Tuossahan tuo kiiltelee. On paikkoja kuusi jotta mahtuu kyytiin!

Joskus se olisi tullut vastaan kuitenkin ja nyt on ollut rahakukkarossa vähän mässymmät päivät… Joten miksipä ei. Mutta nyt täytyy alkaa miettimään vastauksia jatkuviin uteluihin miksi tuollainen tila-auton kosla… 😉

Vappu meni sitten huonommissa tunnelmissa kuin olin ajatellut. Perjantaina oli ihanaa, fiilis huipussaan niinkuin edellisestä postauksesta voi päätellä. Mutta sitten joskus kymmenen seutuvilla iski väsy ja sanoin sen ääneen. No Siippa möksähti koska oli säästellyt jokeriaan loppuviikkoon (oho!) ja oli kaavaillut villiä seksi-iltaa. No sanoiko hän sitä minulle? Ei. (kertoi sitten puoli kahden aikaan kun kävi mukeltamassa kaljoissaan makkarissa)

Mökötti saunassa ja nukkui sohvalla mieltä osoittaakseen. Sama jatkui lauantaina, enkä edes ehottanut aamuseksiä lauantaina. Märehtikööt yksin!

Sunnuntaiaamuna iski kauhea masis päälle (hormoonit???) Tuntui että elämä loppuu tähän ja tää ei koskaan muutu. Märisin silmät päästäni ja sanoin Siipalle että jos neuvolasta annetaan seksikielto, niin voidaan samantien kirjoittaa eropaperit. Oli niin taas pelkkä-pillu-olo (olen joskus aiemmin kirjoittanut asiasta)

Kyllähän tuo taas yritti pyydellä anteeksi, mutta kuten kaikki tätä nykyä jo tietävät, senhän Siippa osaa.

No viimeyönä oli levoton hetki aamuyöstä, ei tullut uni silmään kummallakaan ja ehdotin sitten pientä peuhailua. Arvaas vaihtuko ääni kellossa? Tänään on ollu niiin iloista poikaa että!         -> Säälittävää vai ei?


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *