Formula 1 VPN-Suomi

muuten vain jorinaa,Tämän takia jaksetaan

Munat poskessa ;)

26.04.2011, jasmine

Tiistai

Tuli pääsiäinen sivuutettua. Reissu tehtiin Pässinpään kanssa, oli ihan kivaa. Mutta kuka sanoi että tytöt tulee kalliiksi? Pässinpään kanssa meni ihan perustoimintoihin tuolla kuuden tunnin reissulla satakakskymppiä. Oikeasti.

Oli oikeastaan ihan leppoinen pääsiäinen. Tuli levättyä, ajettua pärrällä ja syötyä mämmiä.

Niin ja syötyä. Voi kerpele sentään että on paino muuten noussut! Varmaan viisi kiloa ja kaikesta on kiittäminen ihan sairaalloista nälkää. Heti jos tulee vähänkin nälkä, alkaa maha murisemaan ja tulee huono olo. Kun tulee huono olo, kaikki hajutkin oksettaa ja pian tulee sellainen tilanne että kaikki kuviteltavissa oleva ruokakin oksettaa. Niin että minähän syön.

Kaikki vanhat raskausvaivat nostaa päätään vaikkei viikkoja ole kuin rapiat kahdeksan. Alapäässä asustelevat suonikohjut (voiko niitä sanoa sellaisiksi?) vihloo jo nyt. Turvottaa ja tuntuu läskiltä. Odottelen enää vain niitä jumalattomia lonkkavaivoja, jotka ovat tulleet tuossa neljännellä kuulla. Viimeistään.

Että leppoista odotusta… Kummasti ne vaivat vaan häviää heti kun lapsi on syntynyt, mutta kyllä näistä tulee ihan he**vetin pitkät seitsemän kuukautta.

Siipan kanssa asustelu on tasoittunut jälleen kerran. Se veti melkoiset kännit kokolla ja annoin kilttiä palautetta siitä että olen kyllästynyt saamaan niitä ”sääliviä” katseita kun se on aina eniten päissään. Kyllä se tuntui menevän (ainakin väliaikaisesti) perille kun on ilman suurempia huuteluita juonut alkoholitonta kaljaa jo kahtena iltana saunareissullakin 🙂

Tyllerön kasvoihin on iskenyt ihan kauhea näppytauti. Käytiin kuukausi sitten ostamassa apteekista ”ennaltaehkäisyyn” kunnon tuotteet, mutta sen jälkeen se vasta räjähtikin. Ensin ajattelin että jos se pukkaa kuonat pihalle, mutta ei se ala asettumaan millään. Se on aika raskas paikka olla finninaama 11-vuotiaana. Siipan naama oli melkoinen pizza yläasteella, joten luvassa on vielä paljon samaa.

Mutta eihän se terkka ottanut asiaa yhtään tosissaan koulun terveystarkastuksessa. Suositteli vain noita apteekin puhdistusaineita…

Inhottava Tyllerölle, haiskahtaa vahvasti sille että kiusatuksi tulemisen vaara on. Jos ei sitten jo ole tapahtunutkin, sillä Tyllerö on muuttunut aika paljon. Toisaalta murkuikä painaa jo kovasti niskaan…

ps. En oikeasti edes ehtinyt lukea pääsiäisenä, vaikka pitäis olla huippukirjakin alla… Ehkä olen varonut alitajuisesti järkyttämästä vallinnutta levollista olotilaa kotosalla. Siippa ei tunnetustikaan jaksa kahtoa mua ja kirjaa yhdessä.

(kyllä, luen silti kun siltä tuntuu 😉 )


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *