Formula 1 VPN-Suomi

muuten vain jorinaa

Netin kaivelua…

06.04.2011, jasmine

Löysin muutaman ajatusta herättävän pätkän netistä:

Mustasukkainen suhde.

Mustasukkainen suhde saa energiansa vaanimisesta ja vakoilemisesta, jotka tulkitaan rakkaudenosoituksiksi. Todellisuudessa kyseessä on läheisriippuvaisen ihmisen takertuminen kumppaniinsa. Mustasukkainen puoliso ei siedä yksinäisyyttä. Parin kaikki energia menee kuluvasta viikosta selviämiseen, jolloin tulevaisuuden suunnittelu ei tule kysymykseen. Näissä suhteissa kalvaa jatkuva epäilys, tunneilmasto on uhkaava ja pelottava. Puoliso koetaan vääristyneellä tavalla koko elämäksi. Suhteen tärkein ajatus on, ettei toista saa menettää.

Takertuvasti sitoutunut luo suhteita, joissa on voimakkaita tunnevaihteluita, ehdollistettua rakkautta, kontrollia, mustasukkaisuutta ja seksuaalista manipulointia. Jos takertuja ei saa haluamaansa, hän kokee, etteivät muut arvosta häntä. Seksuaaliselle läheisyydelle ei ole tilaa.

Toistuvat raivokohtaukset

Toistuvista raivokohtauksista kärsivällä henkilöllä ilmenee useita erillisiä jaksoja, joiden aikana hän on kyvytön hillitsemään aggressiivisuuttaan ja seurauksena ilmenee vakavia päällekarkauksia tai omaisuuden tuhoamista. Väkivaltaisuus on selvästi suhteetonta mihinkään ennakoivaan tapahtumaan tai stressitekijään nähden. Aggressiivisuus ja raivokohtaus eivät ole luonteeltaan tarkoitushakuisia, vaan heijastavat henkilön kyvyttömyyttä hallita aggressiivisia impulssejaan.

Näitä alan raksuttamaan. Kuulostaa aika tutuilta asioilta kaikki…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *