Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

muuten vain jorinaa

Perhanan psykologi!

10.02.2011, jasmine

Nyt ärsyttää kympillä, eikä syy ole edes Siipassa!!

Meidän keskimmäinen, Pässinpää on saanut passituksen perheneuvolaan. Ajatuksena oli että menemme sinne vanhemmat ja ope keskustelemaan miten saisimme pojan innostumaan koulunkäynnistä. Syksyllä oli motivaatio pyöreä nolla, mutta nyt Pässinpää on openkin mielestä alkanut yrittämään enemmän.

No, joka tapauksessa, varasin ajan marraskuun puolella meidän kunnan perheneuvolaan josta sanottiin että aikaa voi joutua odottelemaan aika kauan, kun on henkilökuntavajetta. Selitin asiani ja meidät laitettiin jonoon.

Aika tuli juuri vuoden alussa, kun olimme lähdössä ulkomaan reissulle. Soitin kiireessä sinne ja puhelimeen vastasi joku avustaja tms. Kerroin etten muista (lappu kotona) kenelle aika oli, mutta että pojan nimellä on ja kolmas päivä. Pyysin perumaan ajan, ja ilmoittamaan uudesta ajasta myöhemmin.  Hän lupasi toimittaa tiedon eteenpäin.

Aikaa ei ala kuulumaan ja minä soittamaan takaisin. Taas vastaa sama henkilö – tarkistaa ettei ole uutta aikaa ja sanoo ettei voi antaa  sitä sillä kyseinen psykologi hoitaa itse ajanvarauksen päivilleen. No, taas laitettin viestiä eteenpäin.

Psykologi soittaa ja sovimme aikaa. Päätetään päivä, mutta samantien hän huomaa että parempikin olisi tarjolla ja vauhdista vaihdamme sen toiseksi. Sitten taas odottamaan.

Tekstaan opelle ajan ja sovimme että hän ottaa pojan koululta mukaan.

Tällä viikolla aloin katsomaan työkalenteria ja huomasin että olen merkinnyt ajan keskiviikoksi. Kaivan tekstarin esille ja tarkistan opelle ilmoittamani päivän: torstai. Perkele, kumpi se ny sitten on?

No, kaivan tädin sähköpostiosoitteen ja laitan asiallisen sähkärin tälle, että voisiko varmistaa oikean päivän ettei turhaan opea vaivata vääränä päivänä… Ei vastausta.

Niinpä me tänään menimme paikalle oikeaan aikaan (jopa ajoissa, hyvä minä!). Tätiä ei vain kuulu. Open kanssa joristaan siinä Pässinpään koulunkäynnistä, lomamatkasta jne, ope on tyytyväinen poikaan. Mutta ei tätiä siltikään kuulu. Melkein puoli tuntia odottaneina ope päättää käydä varmistamassa ajan.

Ja niinhän siinä oli päässy käymään että edellisenä päivänä olisi ollut meillä aika. Avustaja oli sanonut että merkintä oli kalenterissa ettei olla tultu. (Saakeli että vitutti, mun piikkiinhän se meni… )

Ope sanoi että kohta pitäis sieltä tädiltä tulla asiakas pois, käydään varaamassa uus aika ennenkuin se lähtee syömään. Ope oli asiallinen, arveli että ovathan ne voineet töskätä sen ajan sielläkin väärälle päivälle 🙂

Sitten menimme psykologi-tädin juttusille. Tämä kaivaa ajanvarauskirjaa esille äkäisen näköisenä.

– Tässäkö oli joku sekaannus? (naama kuin se kuuluisa norsunvittu)

– No, joo. Mä yritin laittaa sähköpostia sulle, et varmaan ole saanut?

– Minä EN LUE sähköpostia. Minulla on niin kiire täällä etten koskaan lue sähköpostia.

—- Aha.

– No, käykö toinen päivä ensi kuuta?

– Joo, passaa

– Passaa meillekkin (Opella kuulemma opettajankokous, saa lintsata luvalla :))

– Niin, yrititkö perua tapaamista sillä sähköpostilla? (oikein sellainen nyrpeä, inisevä ääni)

– Ei, kun yritin varmistaa sen päivän, kun huomasin että mulla oli eripäivät eri kalentereissa…

– Tuollaiset asiat hoidetaan PUHELIMELLA.

—- Aha.

– Merkkaan tuon palaverin tähän toiseksi päiväksi sitten. Minulla ei ollut mitään tietoa että kyse on tällaisesta palaverista.

(haloo, mä selitin eka kerralla)

– Noniin, mepä sitten tullaan seuraavalla kertaa…

Lompsitaan ulospäin ja kohotellaan kulmakarvoja opettajan ja Siipan kanssa.

Heti kun päästiin ulos opettaja sanoi että: Kylläpäs oli äkäinen!

Mä huokasin helpotuksesta ettei se ollu vain mun päässä niin niuho. Ope jatkoi että:  Saiskohan sitä vaihdettua?

Siis tuollaisen kärtyisen eukonko luokse tässä pitäisi mennä tunnustamaan syntejään ja viedä vielä lapsikin katsomaan tuollaista käytöstä! En todellakaan tiedä miten viitsin mennä uudelleen sinne, ensivaikutelma tuli jo tädistä saatua ja jumankauta, ettei vois olla yhtään huonompi!

Sen pitäis ollaa oikein vielä psykologi :surprise:

Töissä purkauduin kaverille ja se sanoi heti ettette te sille mene, yrität vaihtaa jollekin toiselle sen ajan! En tiedä, taidan soitella Opelle, mitä se olis mieltä…

Ajatis oli vain saada kartoitettua Pässinpään vahvuuksia että Opella olisi enemmän ”positiivisia työkaluja” saada se innostumaan asioista. Ei mitään sen gangstimpaa…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *