Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

muuten vain jorinaa

Saadaanko me kevättä ikinä?

24.03.2011, jasmine

Ulkona sataa lunta ja tuulee tosi rajusti. Eilen kolasin pihalta varmaan 20 senttiä lunta.  Aamulla oli pakkastakin -7 astetta, ja nyt on silti maaliskuun loppu… Ei tää voi olla enää normaalia!

Eilinen sujui kotirintamalla ihan ok. Siippa lahjoi, kehuskeli ja nuoleskeli oikein urakalla. Sain pidäteltyä ilkeilyn minimissä vaikka ketutti silti. Kyllä mä sen yrityksiä tavallaan arvostan, mutta lähtökohdat on niin poskellaan.

a) Siippa tekee paskatemput mulle, syystä jota ei oikeasti tiedä kuin hän…

b) mököttää päivätolkulla, tekee kaikkien elämästä hankalaa

Ja sitten se pyytelee anteeksi ja käyttäytyy niin siirappisesti että sitä ei oikeasti voi edes uskoa. Ja YHTÄKKIÄ KAIKEN pitäisi olla hyvin. Jos mulla olisi edes osasyy ja anteeksipyydettävää, voisin lähteä mukaankin… mutta sama kuvio toistuu aina vain.

Mun mielestä neljä kertaa seksiä pitää riittää viikossa. Homma pysyy mielekkäänä, vaikkei aina kiihkeänä. Kokeiltu on jokailtaistakin TOSI huonolla kokemuksella. Olo oli kuin lattiamatolla. :thirst:

Ja kun Siippa ei pysty olemaan tyytyväinen tähän sopimukseen, alkaa hän mököttämään, suuttuu, uhkailee muilla naisilla ym. Olen ollut viimeaikoina tiukka, ilmoittanut että meidän avioliitto on lopussa jos sen käytös ei muutu.

Mutta mihinpä se yhdessä yössä. Kyllä se silti yrittää – aina välillä 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *