Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

muuten vain jorinaa,parisuhdepaskaa

Synkkää, pilvistä, vesisadetta – niin sisällä kuin ulkonakin.

22.03.2011, jasmine

En tiiä. Vituttaa niin kaikki. Tiedän että olen tyhmä kun uskon lopulta aina Siipan parannuksiin. Toisaalta, sitäkait se rakkaus välillä on. Mutta plaah! Aina mun kustannuksella.

Sitä kuulemma panettaa kokoajan. Sen takia se kuulemma mököttää. Ei kuulemma osaa ajatella niin että sen oma käytös vaikuttaisi mitenkään saanti-asiaan. Sen mielestä kiihkeä fyysinen elämä vain kuuluu parisuhteeseen?!

Se ei ole saanu viikkoon. Se ON PITKÄ AIKA SE.  Ei ole kumma jos vähän panettaa, mutta aivan on nyt pojan oma vika. Sillä meni viikonlopun sekstailut ohi suun oman typerän käytöksen vuoksi (siitä edellisissä). Nyt se laittoi viestin ja kyseli että voisinko mä mitenkään antaa taas anteeksi sen junttiuden ja juhlia sitä kiihkeän jokerin (=seksikerta-extran-> 3+1 krt/vko) voimin?

Enpä ole vastannu mitään. Toisaalta tiedän että miehet tykkää sopia seksillä kun naiset sopii ja sitten asia kruunataan seksillä. Mä olen vain niin kyllästynyt tähän vääntöön. Tiedän että asiat helpottaisivat sen jälkeen, ainakin toviksi, mutta mun oma olo ei välttis sitä tee.

Onhan se tietenkin kiva taas päästä syliin ja ei tarvi katsoa hapanta naamaa, mutta arvatkaapa tuntuuko hyvältä että p***u on se joka parantaa kaikki haavat? Että mun omilla mielipiteillä ei ole pidemmän päälle mitään vaikutusta? Että mulle voi luvata suurinpiirtein mitä vain, jos sillä saa. Mutta sitten kun lupauksen rikkoo, niin eii tarvi ymmärtää missä meni pieleen.

Kyllä se on naiset melkoinen kauppatavara tuo tuolla jalkovälissä. Hyvässä ja pahassa. :anger:

, ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *