Formula 1 VPN-Suomi

parisuhdepaskaa

Viikonlopun tuskaa

18.04.2011, jasmine

Maanantai.

Lähdettiin partioporukan kanssa retkeilemään perjantaina. Siippa näytti taas pitkää naamaa jo lähtiessä. Joutui ressukka jäämään ”yksin” poikien kanssa kotiin. Voi, voi…

Lähetteli kaikkia mieltä ylentäviä viestejä mulle sinne metsään, tyyliin:

Mieti nyt siellä tätä meidän suhdetta. Onko tällä mitään jatkomahdollisuuksia? En saa tarpeeksi läheisyyttä ja parisuhteeseen kuuluvaa seksiä tällä hetkellä, missä vika?

No, hohhoijaa, en alkanut vastailemaan enkä varmasti ainakaan pilaamaan rentouttavaa retkeä keväisessä luonnossa tuon takia! Tai, no kyllähän se tietysti alitajuisesti vaikutti…

Takaisin tullessa Siippa jatkoi mökötystään. Oli muka normaali, muttei ollut. Aavistin mielenkiintoista iltaa…

Niinpä se taas kerran murehti elämäänsä saunan lauteilla ja lähetti mulle tekstarin yläkertaan (oikeasti!). Luin sen vasta aamulla: Huomenna klo 12 päätetään mitä tehdään meidän kulissiavioliitolle.

Illalla tuli tuhisemaan siihen ja pitämään mua hereillä. Sanoin sille että ihan sama mitä asiaa sillä on, se voi sanoa sen huomennakin ja mä jatkan uniani nyt. (siis viestiä lukematta tuolloin)

Ihme kyllä antoi periksi ja palas saunaosastolle ryyppäämään.

Mutta aamulla tämä matami marssi viestin luettuani sen viereen ja kysyin sievällä enkelinäänellä että voitaisiinko me aikaistaa sitä kulissiavioliittokeskustelua parilla tunnilla kun mä lähen siskon kanssa lenkille?

Hah! Menipäs hämilleen… Kysyin samalla että mitä iloa se saa oikeasti siitä että yrittää sabotoida mun reissua sellaisilla viesteillä, tai saada mulle paskan olon laittamalla illalla tollaisia viestejä?

Sano taas kerran että kun haluaa mua niin paljon että sitä alkaa vituttamaan ja sitten se ajattelee että ihan sama, ja kostaa sen mulle.

Ja taas kerran mä vastasin että kun omalle käytökselleen voi jokainen tehdä jotain. Ei sen tarvi joka helvetin kerta mennä tuota samaa kaavaa.

Joka tapauksessa, mä olen sille niin pahalla päällä. Yritti illalla vongata ja sanoin sille että eikö se oikeasti tajua että mä mietin tässä eroa, ja meidän avioliitto on niin päin persettä kuin voi olla ja sä haluat seksiä?

Että meillä on jäävuorellinen ongelmia, ja Siippa näkee vain sen huipun joka näkyy, eli mun haluttomuus, ja sen mielestä se on se ongelma??

Muistutin myös että jaossa olisi ollut kaksi seksikertaa viikonloppuna kun olisi käyttäytynyt ihmismäisesti. Ei voi mitään jos ei aikainen mies siihen pysty.

Ilmoitin myös suoraan että musta tuntuu että olen pelkkä jakorasia, väitti etten saa ajatella itestäsi sellaista…

Sanoin että jos annan joka päivä, elämä sujuu. Jos annan joka toinen päivä, menee viikko. Jos annan harvemmin, raivari oottaa nurkan takana. Kysyin että voiko kiistää?

Ei voinut. Sitten sanoin että eli kun pillua on jaossa sä vihtit pitää mua jonain, ja jos ei ole, mun mielipiteillä yms. ei ole mitään väliä.

Minkä se musta tekee? Pillun. 🙂

Aukotonta naisten logiikkaa ja pisti sen ajattelemaan.

Ongelma on sen muisti. Se kestää korkeintaan kolme päivää. Nämä samat asiat käydään läpi noin kerran viikossa…!!!

Että, kyllä. Kyllä vituttaa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *