Formula 1 VPN-Suomi

muuten vain jorinaa,parisuhdepaskaa

Pupu pöksyssä viikonlopun

07.03.2011, jasmine

Niinhän se tuli elettyä viikonloppukin.

Perjantaina mies lähti kakkosasunnolle yöksi. Ite kävin rentouttavan shindon jälkeen hakemassa situkoita jääkaappiin ja niitä sinne lastatessani kysyi Siippa että aionko ihan olla sitten perseet olalla täällä kotona. Vastasin siihen että luultavasti kyllä, aikomuksena on.

Kysyin että kuinkas Siippa, kakkosasunnon vieressä noita baareja riittää. Sanoi että ei aio mennä. Hah!

No, oli ihana ilta. Oikeasti. Lapset oli rentoja, saunottiin, katottiin telkkaa. Sitten kun ne meni nukkumaan otin siideriä, ja tekstailtiin Siipan kanssa. Ihan samaa p*askaa kuin yleensäkin… Uhkaili ties millä mihin mä sitten sanoin suorat sanat. Soitti, löi luurin korvaan, mä pistin koko puhelimen pois päältä 🙂

(myöhemmin paljastui että oli käyny baarissa ja antanu mun veljen ymmärtää että ”oli punkannu jo pidemmän aikaa kakkosasunnossa”)

Yöllä kahen aikaan tuli kotia. Vitsi kun mä säikähdin, kun en osannu oottaa ja yhtäkkiä alkoi kuulumaan keittiöstä ääniä.

Aamulla heitin sen takas asunnolle (siis annoin kyydin kun oli asioita samaan suuntaan). Pysyi siellä jopa koko päivän. Me siivottiin lasten kanssa, käytiin hiihtämässä ja karkkiostoksilla. Katottiin illalla leffaa Airbender (suosittelen!), sieltäpä se Siippa taas soitti että tulenko hakemaan sen kotiin yöksi. No kävin.

Aamulla se ei enää puhunut mitään kakkosasunnosta :). Meillä oli aika kiihkeä sunnuntaiseksi-hetki päivällä ja muutenkin päivä sujui ihan ok. Paitsi että Siippa oli taas liimautuneena koko ajan. Voi että se ärsyttää!

Sanoin sille suoraan että mä en jaksa kuherrella kokoajan, mä tykkään siitä ihan yhtäpaljon vaikka ei kuljeta kokoaikaa peräkkäin. Yrittihän se vähän ottaa ihteensä, mutta raukalta oli loppunu jo uhkaukset kesken, niin ei kärsinyt näyttää kauhean pitkää naamaa.

Tänäaamuna töihin lähtiessä se taas vihjaili että jos käytäis päivällä yhdessä syömässä, ja mulkaisin sitä sen verran pahasti, että sekin huomasi kysyä sanoiko jotain väärää.

Sanoin sille että mulla on sellainen olo että jos olisi mahdollista se istuisi mun työpöydän vieressä kahtomassa kokopäivän mitä mä duunaan. Taas näki että osu ja uppos, mutta ei kärsiny alkaa mököttämään. Ehkä.

Miten parannetaan läheisriippuvuus?

,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *